Volt egyszer egy fotózás és hangtálazás Zanzibáron.

Tóth Bea | 2022.03.09 | Hírek

UPDATE!

Talán életünk egyik legemlékezetesebb  9 napja volt ez az út főleg azért, mert volt köztünk olyan utazó  -a 16 főből - aki nem mozdult ki a Covid időszak alatt külföldre, pláne nem Zanzibárra.
Bár az utazás elég kényelmes volt, szuper menetrenddel gyors és egyszeri átszállással, Dohán keresztül kétszer 5 óra repülési idővel hamar eltelt az idő.
Ismerkedtünk beszélgettünk, ettünk -ittunk de mégis alig vártuk, hogy ott legyünk már hiszen október óta vártuk ezt a pillanatot.

Annyi élménnyel gazdagodtunk mely most egy jódarabig feltölt Bennünket,  annyi nevetéssel annyi energiával volt tele ez a nyaralás.
És máris készülünk a következőre mert sokan most lemaradtak de  hamarosan jövünk a részletekkel  
Werkfilm ezen a linket tekinthető meg:
http://www.youtube.com/watch?v=3FOI07cLcn0   
 

----------------------------------------------------------

 

Hagyd itt a várost , gyere velünk a Földi Paradicsomba.
8  napos pihenés a világ egyik legszebb helyén Zanzibáron. Mindent megkapsz amire vágysz, rendkivüli szállás, extra finom ételek  bringázással  a sziget felfedezése, eldugott kis helyeken fürdőzés, spirituális megtisztulás a dzsungelben, meditáció a banánligetben, hangtálazás a parton. 

Ha becsukod a szemed és ott vagy az óceán közepén egy pici kis homokdűnén, mert valóban ott leszel és ez varázslatos. Hangtálazás, ami ez egyik legősibb tibeti módszer a testi szellemi gyógyulásra, mindezt az óceánparton. Élményfotózás kivételesen gyönyörű egyedi ruhákban, családi fotózás, pároknak eljegyzési vagy esküvői kreatív fotózás és nem csak ez lesz megörökítve, hanem minden!  


 

OCEAN PARADISE RESORT 4 * -  GYÖNYÖRŰ PART / KRISTÁLYTISZTA VÍZ. 
 A trópusi kertben és pálmaligetben, közvetlenül a lélegzetelállítóan gyönyörű, fehér homokos strandon, a sziget észak-keleti partján fekvő szálloda. 
 Ellátás: félpanzió büfé rendszerben, felár ellenében teljes panzió, vagy all inclusive ellátás kérhető.

A szobák kétszintes lakóegységekben vagy a domboldali főépületben helyezkezden el. Az épületek majdnem kizárólag  természetes anyagokból épültek.
A SUPERIOR kerti szobák bungalókban találhatók, berendezésük tradícionális, nádfedelesek, faburkolatú terasszal: légkondicionáló, műholdas TV, rádió, telefon, minibár, hajszárító, zuhanyzó / WC-vel és mennyezeti ventilátor.
Mit tartalmaz az ár:

- repülőjegy turista osztályon, foglalt ülőhelyekkel,
- szállás standard szobákban,  félpanziós ellátással,
-  transzferek,
- mindenre kiterjedő komplex biztosítások,
- Több száz fotó rólad az utazás élményeit megörökítve és egy fotósorozat az általad  választott ruhá(k)ban profi fotós vezénylésével és a     stábbal. 
- Napi spirituális megtisztulás, személyre szabott ezotéria, sorselemzés, hangtálkezelés

Info:

tabor@lagunautazas.hu  

Jelentkezés feltétele: visszautazástól számítva további 180 napig érvényes útlevél.
Van lehetőség teljes panziós ellátásra illetve all inclusive ellátásra is illetve különböző szobatípusok még rendelkezésre állnak a szabad helyek függvényében.Lehetőség van hosszabbításra egyéni kérések alapján. 
 

 

További információ:
Laguna Utazási Központ Kft 
MKEH: U -001926
Tóth Beáta
06 70 424 5109
tabor@lagunautazas.hu
 

Vissza a hírekhez